Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День Святого Миколая

Сьогодні в ЛНУ імені Тараса Шевченка відсвяткували День Святого Миколая.

Свято Миколая – це надзвичайне свято, коли усі дітлахи чекають під подушкою солодкі подарунки, а дорослі – вірять в чудо та здійснення їх заповітних мрій.

Традиційно, співробітники Благодійного фонду ,,Милосердя Луганськˮ за підтримки Catitas Österrich, в рамках проєкту ,,Допомога сімʼямˮ, разом зі студентською соціальною службою ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченкаˮ створили неймовірну казкову виставу ,,Святий Миколайˮ. Дітлахи змогли проникнути в чарівну атмосферу свята, взяли активну участь в конкурсах та отримували солодкі подарунки.

Святий Миколай завітав й до дітей викладачів та співробітників університету. В актовій залі розвернулася справжня містерія на мультфільм ,,Крижане серцеˮ, яка подарувала малечі купу емоцій. Актори так реалістично вжилися в свої ролі, що дітки навіть й не помітили, як вже насолоджувалися теплими обіймами з Олафом, розтопили крижане серце Ельзи та кружляли в хороводі зі Святим Миколаєм. Разом вони запалили вогники на ялинці та кружляли в казковому хороводі.  Веселі пісні й танці підбурювали малят до участі в іграх. Наприкінці, дітки отримали подарунки від Святого Миколая, які були представлені Первинною профспілковою організацією.

Вітаємо усіх зі святом й бажаємо веселих новорічних свят!

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024