Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Наукова монографія в Євросоюзі

Заслужений тренер України Володимир Саєнко опублікував наукову монографію в Республіці Польща.

Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту продовжує працювати в різних напрямках – педагогіці, спорті вищих досягнень та науці. Підтвердженням цього є публікація наукової монографії англійською мовою під назвою ,,Relationship processes in businesˮ (ISBN 978-83-62683-55-0) доцента кафедри олімпійського і професійного спорту навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, заслуженого тренера України Володимира Саєнка в Республіці Польща.

Монографія призначена для фахівців, які займаються процесами формування органічної структури діяльності, розвитком підприємницької функції людини і управлінням процесами бізнесу в економічному просторі, який нерівномірно змінюється.

Це вже не перше досягнення нашого викладача в Європейському просторі. У 2017 році він захистив докторську дисертацію за темою ,,Інноваційне управління спортивним бізнесом в Україніˮ в Республіці Болгарія і отримав науковий ступінь доктора наук з організації та управління.

Вітаємо тренера та бажаємо нових досягнень та подальших успіхів у досягненні наукових вершин!

Навчально-науковий інститут

фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024