Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Алло, ми шукаємо таланти»

У навчально-науковому інституті економіки та бізнесу 16 грудня відбувся конкурс «Алло, ми шукаємо таланти».

Конкурс «Алло, ми шукаємо таланти» є традиційним для Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Але в Навчально-науковому інституті економіки та бізнесу за час перебування у Старобільську він проходить вперше. Головною метою заходу, як кажуть організатори, було об’єднати студентську молодь підрозділу та продемонструвати креативні творчі номери.

У конкурсі взяли участь студенти усіх спеціальностей першого курсу, а також збірна команда другого курсу та молодь третього курсу інституту. Саме виступи цих учасників оцінювало журі, до складу якого увійшли: заступник директора з навчальної роботи навчально-наукового інституту економіки та бізнесу А.С. Байрачна, заступник декана з соціально-гуманітарної роботи факультету природничих наук А.С. Латка, голова первинної профспілкової організації університету В.П. Мороз та завідувачка сектором студентської соціальної служби О.О. Духова.

На початку заходу студентів та викладачів привітав проректор з науково-педагогічної роботи О.І. Бабічев. Він зазначив, що студентська молодь інституту економіки та бізнесу бере участь у багатьох заходах, що відбуваються в університеті. Також проректор  побажав студентам наснаги й творчого натхнення, та нагородив грамотами найбільш активних студентів навчально-наукового інституту економіки та бізнесу.

Студенти вражали акторською грою, хореографічними талантами та вокальними номерами. Свій виступ продемонструвала також команда Ліги сміху Навчально-наукового інституту економіки та бізнесу «Бабушкін сєрвант». Лігасмішники спеціально для конкурсу підготували нові жарти, які надовго запам’ятаються глядачам.

Особливо запальними стали пісенні композиції у виконанні Анни Дорошенко, Артура Онищенко, Єлизавети Безпалої та Дмитра Воронькова. Привітати наших студентів прийшли й друзі – хореографічний колектив «Антарес», які вразили запальним танком.

Наприкінці заходу журі оголосило результати. Так, у номінації «Найкреативніші» кращими стали студенти 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», у номінації «Найталановитіші» – студенти 1 курсу спеціальності «Менеджмент», ІІІ місце посіла студентська молодь 1 курсу спеціальностей «Маркетинг» та «Економіка». ІІ місце здобула збірна команда другого курсу, а першими журі визначило студентів третього курсу. Голова первинної профспілкової організації університету В.П. Мороз привітав студентську молодь й побажав розвивати свої таланти у майбутньому.

Конкурс «Алло, ми шукаємо таланти» став справжнім святом для Навчально-наукового інституту економіки та бізнесу. А студенти та викладачі сподіваються, що такий захід стане традиційним для підрозділу.

Навчально-науковий інститут економіки та бізнесу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024