Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Переможці конкурсів

Професорсько-викладацький колектив факультету української філології та соціальних комунікацій вітає переможців кількох мовно-літературних конкурсів.

Так, переможцями ІІ обласного етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ІІ обласного етапу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (гуманітарний напрям), стали:

  • І місце – Горбань Анастасія (4 курс, спец. ,,Українська мова і література. Мова і література (англійська)ˮ) у ІІ обласному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
  • І місце – Сорока Ніна (2 курс, спец. ,,Українська мова і література. Мова і література (англійська)ˮ) у ІІ обласному етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика;
  • ІІ місце – Горбань Анастасія (4 курс, спец. ,,Українська мова і література. Мова і література (англійська)ˮ) у ІІ обласному етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

А переможцями регіонального конкурсу учнівської та студентської молоді ,,Борітеся – поборете!ˮ, присвяченого 90 річчю із дня народження лікаря-онколога, письменника, науковця, знаного на Луганщині та поза її межами, літературознавця, краєзнавця, патріота України Юрія Єненка стали:

  • І місце – Горбань Анастасія (4 курс, спец. ,,Українська мова і література. Мова і література (англійська)ˮ);
  • ІІ місце – Сорока Ніна (2 курс, спец. ,,Українська мова і література. Мова і література (англійська)ˮ);
  • ІІ місце – Царевська Тетяна (4 курс, спец. ,,Журналістика. Видавнича справаˮ);
  • ІІІ місце – Калініна Вікторія (3 курс, спец. ,,Українська мова і літератураˮ).

Бажаємо Вам нових наукових здобутків і творчого натхнення!

За інформацією ФУФСК

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024