Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання Молодіжного бізнес клубу

У НН ІЕБ  11 грудня відбулося чергове засідання Молодіжного бізнес клубу.

Молодіжний бізнес клуб Навчально-наукового інституту економіки та бізнесу, який розпочав свою діяльність у цьому навчальному році, об’єднав студентську молодь з метою розвитку підприємництва. Наразі вже відбулося три засідання клубу, які регулярно відвідують представники багатьох структурних підрозділів університету.

На засіданні, яке відбулося 11 грудня, провідна роль належала саме студентам. Вони розповіли про свій власний досвід підприємницької діяльності, проблеми, які довелося вирішувати, та успіхи, яких вдалося досягти.

Так, з доповіддю «Особливості роботи агропідприємств» виступив студент 2 курсу, голова студентського самоврядування інституту Ілля Каменюка. Він поділився власним досвідом діяльності на подібному підприємстві, яке сьогодні є провідним у регіоні у сфері сільського господарства.  Особливу увагу Ілля звернув на проблеми в системі управління підприємствами.

На заході виступила засновниця першого центру краси та здоров’я у Старобільську Ольга Дубейко. Наразі цей центр надає послуги з масажу, пілінгу, уліткотерапії та багато іншого. Ольга Дубейко розповіла про те, як правильно підібрати персонал для власного підприємства та особливості ведення бізнесу в маленькому місті. Також бізнес леді акцентувала увагу на тому, що у наш час важливо стежити за сучасними тенденціями та новаціями у сфері економіки.

Робота Молодіжного бізнес клубу триває. І наступне засідання відбудеться найближчим часом у грудні.

Навчально-науковий інститут економіки та бізнесу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024