Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч із представниками спецпідрозділу

У НН ІФВС до Дня Збройних сил України відбулася зустріч студентів і викладачів із представниками спецпідрозділу поліції «КОРД».

Служба у лавах цього підрозділу дуже небезпечна, а ще до нього складно вступити. Крім міцної фізичної підготовки, необхідно скласти ще цілий комплекс психологічних тестів. До речі, випускники нашого вишу теж служать у цьому підрозділі.

Військові розповіли про цікаві моменти з повсякденного життя у цьому підрозділі. Присутні в залі задавали безліч запитань про труднощі роботи, ризики небезпечності праці в спеціальному підрозділі та багато іншого. Наприкінці зустрічі, директор інституту Юрій Полулященко вручив бійцям футболки з логотипом інституту і написом «Луганськ – це Україна» та подякував за проведену цікаву зустріч.

Військові прийшли не з пустими руками, а принесли з собою військове спорядження, яким вони користуються щодня, ризикуючи своїм життям. Це і зброя, і засоби захисту, і медичні засоби для рятування життя. Наприкінці, кожен бажаючий, мав можливість приміряти військове спорядження, яке загалом важило більше 20 кг, а також сфотографуватися на фоні державного прапора!

Навчально-науковий
інститут фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024