Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота

У навчально-науковому інституті культури і мистецтв ЛНУ, у Полтаві, триває профорієнтаційна робота.

Професорсько-викладацький склад кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва здійснює профорієнтаційну роботу. Так, організовано і відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти. Захід проведено спільно з методистом Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Протягом 3 годин понад 40 чоловік змогли познайомитися з завідувачкою та викладачами кафедри, прослухати інформацію про університет та інститут, лекцію про сучасну гравюру, а також взяти участь у майстер-класі з лінориту.

Викладачі кафедри знають, як зацікавити: попри справді велику кількість учасників та технічну складність даного заходу, вони блискуче впоралися зі своєю роботою. Після завершення офіційного часу засідання, викладачі та керівники позашкільних закладів не поспішали додому, продовжуючи друкувати відтиски та пробувати нову для себе техніку.

Протягом майстер-класу обговорили можливості залучення потенційних абітурієнтів до ближчого знайомства з інститутом; було розповсюджено друковану продукцію інституту, яку учасники повезуть до міст та сіл Полтавщини.

Навчально-науковий інститут
культури та мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024