Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Стежками музики натхнення

29 листопада в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся мистецький проєкт ,,Стежками музики натхненняˮ.

29 листопада в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся мистецький проєкт ,,Стежками музики натхненняˮ завідувача кафедри музичного мистецтва та хореографії, кандидата педагогічних наук, доцента, лауреата міжнародних конкурсів Олександра Плохотнюка.

Це надзвичайно красивий, мелодійний та драматичний концерт, в якому було виконано багато чудових творів на трубі, серед яких: Консуело Веласкес Торес ,,Вesame Muchoˮ, Карлос Елета Альмаран ,,History de Una Amoreˮ, Хоакіно Родриго ,,Адажіоˮ з Арахуеського концерту, Мейнард Фергюсон ,,Gonna Fly Nowˮ, народна молдавська музика, Артуро Сандоваль ,,Closely Dancingˮ та багато інших яскравих творів.

Насолодитися красивими мелодіями в актовій залі університету зібралися любителі академічних, народних та естрадно-джазових музичних творів: студенти, співробітники, викладачі ЛНУ імені Тараса Шевченка та жителі м. Старобільськ.

Наприкінці, голова вченої ради Віталій Курило привітав виконавця: ,,Шановні друзі, давайте подякуємо Олександру за чудовий концерт! Я хочу сказати, що Олександр колись прийшов студентом до нашого університету. Протягом років він закінчив вже й аспірантуру, став викладачем, захистив дисертацію і продовжує працювати й прославляти наш університет.

Шановні слухачі, ось такий шлях від студента до зірки й талановитого викладача може пройти кожен з вас. Не бійтеся та пробуйте!ˮ

Вітаємо Олександра Плохотнюка з реалізацією мистецького проєкту ,,Стежками музики натхненняˮ й бажаємо, щоб чарівною гармонією наповнювалося його серце, душа – співала, а музика натхнення – лунала все життя!

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024