Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чемпіонат України з гандболу серед чоловіків

Студенти ЛНУ у складі комади ЗТР-БУРЕВІСНИК продовжують виступати у Чемпіонаті України з гандболу серед чоловіків (суперліга).

В останній зустрічі луганчани перемогли «Портовик» з Южного з рахунком 36-29. Вагомий внесок у перемогу зробили студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання та спорту. Впевнено, на останньому рубежі, грав воротар О. Новіков (4 курс). У нападі потужно атакували Плахотін Д.(3курс), Сагдеев. М.(2 курс), Поповіч А.(4 курс), а Одіноков. І.(3 курс) в останньому матчі з юженцями, закинув 12 м’ячів. У захисті, спокійно, не втрачаючи самовладання, грали Осадчій. Д.(3 курс), Нікулічев. Д.(2 курс), Смєлков. К.(2 курс), на превеликий жаль останній, отримав травму.

Хоч наша команда досить молода, та все ж вона постійно удосконалює свою майстерність. Після 9 ігор ЗТР-Буревісник займає 4 місце! Попереду – багато непростих матчів, адже Чемпіонат закінчиться в травні 2020 року.

Нагадаємо, що в літку 2019 року збірна команда ЛНУ імені Тараса Шевченка зайняла 2 місце у Чемпіонаті України з гандболу серед ЗВО.

Старший викладач кафедри спортивних дисциплін,
тренер команди ЗТР-Буревісник (Луганська область)
Олег Леонтьєв

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024