Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч з цікавими людьми Старобільщини

Студенти НН ІІМВСПН спеціальності ,,Соціальна роботаˮ взяли участь у музичному вечорі ,,Зустріч з цікавими людьми Старобільщиниˮ.

Старобільська центральна районна бібліотека спільно зі Старобільською дитячо-юнацькою бібліотекою розпочали цикл заходів ,,Зустріч з цікавими людьми Старобільщиниˮ. Перша зустріч відбулася 30 листопада, на якій виступали Юрій Березовський та музична група ,,Конец июляˮ. Студенти НН ІІМВСПН спеціальності ,,Соціальна роботаˮ не могли пропустити таку подію, бо робота з молоддю та різними молодіжними напрямами є невід’ємною частиною їхньої роботи. Молодь як специфічна соціально-демографічна група суспільства характеризується не лише віковими ознаками, а й місцем, яке вона посідає у соціальній структурі суспільства, особливостями соціального становлення, своїм суспільним призначенням. Соціальний працівник повинен бути обізнаним в усіх напрямках для допомоги у самореалізації особистості молодої людини, розвитку молодіжних об’єднань, рухів та ініціатив.

Вечір був насиченим інформативно та музично. Звучали вже відомі композиції та нові, щойно написані. Музиканти виконали як авторські пісні, так і пісні відомих рок-груп. Глядачі мали змогу запитати, що спонукало до вибору займатися музикою та ставили питання особистого характеру з життя та творчості музикантів.

Навчально-науковий інститут

історії, міжнародних відносин та соціально-політичних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024