Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання Молодіжного бізнес клубу

27 листопада у НН ІнЕБ відбулося чергове засідання Молодіжного бізнес клубу.

Молодіжний бізнес клуб навчально-наукового інституту економіки та бізнесу об’єднав студентську молодь з метою розвитку ділових навичок та підприємницьких компетенцій, а також навичок організації та ведення власного бізнесу. Важливим напрямом роботи клубу є консультування студентської молоді з питань працевлаштування.

27 листопада в актовій залі університету відбулося чергове засідання Молодіжного бізнес клубу, на якому виступив відомий фотограф та підприємець Роман Савченко. Він розповів про те, як в умовах Старобільська побудувати власну справу та заробляти кошти. Роман поділився власним досвідом підприємницької діяльності та самореалізації. Особливу увагу Р. Савченко звернув на важливість позиціонування, пошук цільової аудиторії та створення власного бренду.

У заході взяли участь студентська молодь та викладачі багатьох структурних підрозділів університету: навчально-наукового інституту педагогіки і психології, навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій і туризму, навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук, факультету природничих наук, факультету української філології та соціальних комунікацій, коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка та Старобільського гуманітарно-педагогічного коледжу. Загалом, більше 100 студентів долучилися цього дня до засідання. Молодь задавала питання, які її цікавили, та ділилися власними враженнями від виступу Романа Савченка.    

Діяльність Молодіжного бізнес клубу навчально-наукового інституту економіки та бізнесу триває. Наступне засідання відбудеться вже у грудні. Запрошуємо всіх охочих долучатися до роботи клубу!

НН ІнЕБ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024