Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чемпіонат України серед ШВСМ

У м. Харкові відбувся Чемпіонат України серед  ШВСМ та  турнір пам’яті олімпійського чемпіона І. Рибака.

Студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту у складі збірної команди Луганської області посіли ІІІ сходинку п’єдесталу!

У особистому заліку кращий результат у ваговій категорії 45 кг показала  Надія Курдюкова (2 курс, ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ). За сумою у двоборстві спортсменка підняла вагу 112 кг і завоювала золоту медаль. Цей результат дорівнює нормативу для присвоєння  спортивного звання ,,Майстер спорту Україниˮ.

У ваговій категорії  49 кг срібну медаль завоювала  Тетяна Буднікова (1 курс, ,,Середня освіта. Фізична культураˮ) з результатом 141 кг у сумі двоборстві.

У ваговій категорії 87 кг також срібло дісталось Тетяні Андріященко (1 курс, ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ) з результатом 167 кг.

Катерина Буянова (1 курс ,,Середня освіта. Фізична культураˮ) у ваговій категорії 55 кг посіла 4 місце з результатом 157 кг.

Ще одну срібну медаль завоював студент 4 курсу спеціальності ,,Середня освіта. Здоров’я людиниˮ Дмитро Курдюков. У ваговій категорії 67 кг він показав результат  247 кг у сумі двоборства.

Вітаємо наших спортсменів та тренера Костянтина Селіванова, випускника нашого вишу, і бажаємо подальших успіхів і перемог! 

Навчально-науковий інститут

фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024