Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у конференції

Завідувач кафедри східних мов Наталія Федічева взяла участь у науково-практичній конференції в м. Суми.

У Сумах відбулася науково-практична конференція ,,Впровадження медійної  грамотності у практику навчання англійської мови у XXI століттіˮ. Учасниками конференції стали 75 небайдужих професіоналів з усієї України, які готові стати на шлях позитивних змін у реформуванні системи викладання іноземної мови в університетах та школах.  Серед яких була завідувач кафедри східних мов Наталія Федічева. Захід відбувся на базі навчально-наукового інституту бізнес-технологій Сумського державного університету.

Головна мета конференції – поширення та популяризація ідей медіаосвіти, обмін досвідом медіапедагогів, мотивація до подальшої роботи в галузі медіаосвіти для формування медіаграмотності всіх учасників навчально-виховного процесу. Плідна робота на сесіях, спілкування з колегами, обговорення шляхів використання медіаресурсів в освітньому процесі надали ряд перспективних й практичних ідей для втілення у подальшу роботу.

Розвиток  медійних компетентностей учасників конференції   став можливим завдяки злагодженій роботі команди професіоналів: координаторів та спікерів заходу з України та США – Wendy Finlayson, Ірини Ляшенко, Людмили Гнаповської, Oksana Torubara, Maryna Tsehelska, Francisco Resto, Ashly Emerson та Shaun Hicks. Вони вразили учасників конференції своїм ентузіазмом, креативністю та  енергійністю.  

Факультет іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024