Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Концерт вокальної музики

24 листопада в Полтавському літературно-меморіальному музеї імені В. Г. Короленка відбувся концерт вокально-класичної музики.

У програмі прозвучали твори українських та зарубіжних композиторів у виконанні студентів кафедри музичного мистецтва та хореографії викладачів Оксани Олександрівни Христиченко та лауреата премії імені І. Котляревського, О. Білаша та Г. Сковороди, Руслана Івановича Христиченка.

Невеликий зал літературно-меморіального музею зібрав прихильників класичної музики сонячного недільного дня. Під супровід фортепіано прозвучали як ліричні, так і жартівливі пісні, багато номерів були сповнені драматизму та пристрасті. Різні тембри та манери виконання потішили глядачів, а самих виконавців вітали бурхливими аплодисментами.

Подібні заходи стали доброю традицією інституту культури і мистецтв, зокрема, кафедри музичного мистецтва та хореографії. Директор інституту Неля В’ячеславівна Назаренко, куратори академічних груп та самі студенти розділили з виконавцями це затишне та красиве свято справжньої високої музики.

Навчально-науковий інститут

культури та мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024