Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота

ЛНУ імені Тараса Шевченка активно проводить загальноуніверситетську профорієнтаційну роботу.

Відповідно до Комплексу рекламно-профорієнтаційних заходів щодо залучення абітурієнтів до навчання в ДЗ „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” на 2019 – 2020 навчальний рік у межах програми підтримки позитивного іміджу освітнього закладу співробітники відділу маркетингу разом із викладачами навчально-наукових інститутів, факультетів, коледжів, співробітників освітнього центру ЛНУ „Донбас – Україна” проводять профорієнтаційні виїзди до загальноосвітніх шкіл, гімназій, закладів професійно-технічної освіти та закладів вищої освіти І – ІІ рівнів акредитації Луганської та Донецької областей.

Починаючи з жовтня шевченківці відвідали 79 освітніх закладів у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне та Кремінському, Міловському, Троїцькому, Білокуракинському та Марківському районах.

Під час зустрічей, випускників проінформували про напрями підготовки та спеціальності, за якими здійснюється навчання в ЗВО, розповсюдили поліграфічні роздаткові матеріали (прайс-листи, буклети, календарі), продемонстрували загальноуніверситетський відеоролик та ролики структурних підрозділів університету, запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей в університеті.

У розмові із викладачами учні ставили питання щодо особливостей вступу до нашого ЗВО, умови навчання, наукову діяльність та студентське дозвілля.

Вибір професії – найскладніше питання в житті кожного старшокласника, а профорієнтаційні виїзди, які здійснюються співробітниками університету, допомагають їм  ознайомитися із переліком спеціальностей у нашому університеті та зробити правильний вибір!  Тож, обирайте ЛНУ імені Тараса Шевченка! Наша освіта – гарантія Вашого успіху!

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024