Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Ще один студент – стипендіат

Студентка 4 курсу факультету іноземних мов спеціальності ,,Середня освіта. Мова і література (німецька, англійська)ˮ Марія Сідельнікова стала лауреатом стипендії Верховної ради України.

За чотири роки навчання Марія зарекомендовала себе як наполеглива та старанна студентка, яка постійно цікавиться наукою та залюбки робить нові інноваційні дослідження.

Студентка посіла ІІІ місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з романо-германських мов 2018-2019 навчального року з темою ,,Семантичні особливості нікнеймів у сучасній німецькій Інтернет-комунікаціїˮ, що проходив у Київському національному лінгвістичному університеті. Науковим керівником була Бледнова Ольга Григоріївна, старший викладач кафедри романо-германської філології.

Щороку Марія активно приймає участь у Всеукраінских науково-практичних конференціях, де розглядає нові актуальні питання щодо методики викладання, літератури та структури німецької та англійської мов.

Студентка наполегливо займається самоосвітою та самовдосконаленням, користується повагою серед викладачів та студентів, оскільки є головою студентського самоврядування факультету іноземних мов. Щодня проявляє стійку громадську позицію та своє відповідальне ставлення до поставлених задач та їх виконання.

Особисто від себе Марія передає велику подяку своєму науковому керівнику – Ользі Бледновій та завкафедрі романо-германських мов Олені Биндас за допомогу, співпрацю та підтримку.

Тож, побажаємо натхнення та творчої наснаги!

Факультет іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024