Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Стипендія Верховної Ради

Тетяні Кулинченко, студентці ІІІ курсу, спеціальності «Екологія» призначено іменну стипендію Верховної Ради України.

Тетяна з інтересом ставиться до навчання, наполегливо і в повному обсязі опановує фахові та інші дисципліни навчального плану, постійно працює над підвищенням рівня підготовки. За підсумками останньої сесій Кулинченко Тетяна є єдиним на факультеті «відмінником навчання», що свідчить про її високі результати у навчанні.

Серед студентів Тетяна вирізняється ерудицією та цілеспрямованістю. Під час навчання в ЛНУ імені Тараса Шевченка вона продовжує брати участь в олімпіадах. У минулому навчальному році брала участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальної дисципліни «Загальна екологія» серед студентів навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Тетяна має здібності до наукової роботи, особливі успіхи демонструє в загальній екології. Вона плідно працює над науковою темою пов’язаною з вивченням стану екосистем заповідних територій півночі Луганської області. Протягом 2018-2019 років брала участь у науково-практичних конференціях: «Молоді вчені: гіпотези, проекти, дослідження» (Старобільськ, 2018, 2019). За результатами наукової роботи надруковано дві наукові публікації.

Характерними рисами Тетяни є старанність, пунктуальність, наполегливість, відповідальність. Тетяна має рівні стосунки зі студентами, користується повагою викладачів, демонструє активну життєву позицію, відповідає за соціальну роботу студентського самоврядування на факультеті.

Бажаємо Тетяні натхнення та подальших наукових успіхів!

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024