Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Стипендіат у НН ІФВС

Олексію Подибайлу, магістранту 2 року навчання, спеціальності ,,Середня освіта (Фізична культура)ˮ НН ІФВС призначена стипендія Президента України!

Протягом навчання в університеті, Олексій проявив себе як здібний, відповідальний, виконавчий, ерудований, цілеспрямований, дисциплінований студент, підтвердженням чого є високі досягнення і успіхи в навчанні.

Олексій бере активну участь в науково-дослідній роботі кафедри під керівництвом Олени Отравенко, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання. Коло наукових інтересів: підвищення іміджу, виховання лідерських якостей,  мотивація учнівської та студентської молоді до рухової активності, здорового способу життя.

За результатами І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації ,,Фізичне вихованняˮ, зайняв І місце. 21-22 березня 2019 року, брав участь у ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності ,,Фізична культура і спортˮ спеціалізації ,,Фізичне вихованняˮ, в Придніпровській державній академії фізичної культури і спорту, був нагороджений дипломом ІІІ ступеня та кубком за ІІІ місце.

Брав участь у І турі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 014.11 ,,Середня освіта (Фізична культура)ˮ НН ІФВС, де зайняв І місце.

Олексій постійно доповідає про результати наукової роботи на Всеукраїнських та Міжнародних науково-практичних конференціях. Має 6 публікацій, з них 3 у фахових виданнях України.

Протягом періоду навчання Олексій проявив високі організаторські здібності, громадську активність та активну участь в роботі спортивного клубу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка в організації та проведенні спортивних змагань з волейболу, баскетболу, футзалу та настільного тенісу.

Олексію притаманні такі особистісні якості як: комунікабельність, енергійність, тактовність, вихованість, старанність, інтелектуальність, наполегливість, самостійність, креативність, працелюбність, адекватність, гуманність, моральність, дисциплінованість, чесність, чуйність, порядність. Олексій користується повагою студентів та викладачів, демонструє активну життєву позицію та прагнення до самовдосконалення.

Бажаємо натхнення, яскравих вражень, подальших творчих та наукових успіхів!

Навчально-науковий інститут
фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024