Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Стипендіат Президента України

Студентка факультету української філології та соціальних комунікацій Тетяна Царевська стала стипендіатом Президента України.

Професорсько-викладацький склад факультету української філології та соціальних комунікацій вітає стипендіата Президента України Царевську Тетяну, студентку 4 курсу спеціальності ,,Журналістика. Видавнича справа та редагуванняˮ.

Студентка активно займається науково-дослідною роботою та бере участь у міжнародних, всеукраїнських конкурсах, серед яких: V Всеукраїнський (XV Всекримський) конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж „Змагаймось за нове життя!”, присвяченому Лесі Українці (2019),  Міжнародний конкурс  „Мій рідний край” (2019).

Також Тетяна бере участь у науково-практичних конференціях, таких як: Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Регіональні ЗМІ України: історія, сучасний стан та перспективи розвитку” (2019),  XVIII Всеукраїнська науково-практична конференція імені Віктора Ужченка „Образне слово Луганщини”, присвяченій 80-річчю присвоєння Луганському національному університету імені Тараса Шевченка (2019), Всеукраїнська наукова інтернет-конференція ,,Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвиткуˮ (2019), Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Слобожанська беседа-11. Лінгвістика тексту і вивчення української ментальності” (2018).

За результатами науково-практичних конференцій опубліковані статті.

Вона має нагороди, що є доказом її сумлінної праці у дослідній діяльності: диплом I ступеня у V Всеукраїнського (XV Всекримського) конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж „Змагаймось за нове життя!”, присвяченому Лесі Українці та I місце у  Міжнародному конкурсі „Мій рідний край”».

Тетяна захоплюється історією української літератури та досліджує видавничі процеси в регіоні, постійно удосконалює журналістські навички, беручи участь у тренінгах з медіа-грамотності: „Психотехнології управління медіа-реальністю”, „Ефективний фейк VS Недосконала правда: Чому суспільство вірить?!”. Відповідально виконує обов’язки технічного, художнього редактора, редактора від студентів навчальної газети „Контакт” кафедри журналістики та видавничої справи.

Бажаємо відмінних успіхів у навчанні та нових наукових здобутків.

Факультет української філології та соціальних комунікацій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024