Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Посвята у студенти

У навчально-науковому інституті фізики, математики та інформаційних технологій відбулась посвята у студенти.

Так, студенти-першокурсники відзначили День Студента та стали повноправними членами студентської громади. Ведучі вечора, студент 2 курсу спеціальності ,,Інженерія програмного забезпеченняˮ Андрій Коняхін та студентка 2 курсу спеціальності ,,Середня освіта (Математика, фізика)ˮ Ангеліна Силкіна звернулись до першокурсників з вітальними словами.

Директор НН ІФМІТ Геннадій Могильний звернувся до першокурсників та привітав їх з приєднанням до дружньої студентської родини НН ІФМІТ.

За традицією були нагороджені студенти НН ІФМІТ: за активну участь в житті інституту: Анастасія Арсеньєва, студентка 2 курсу спеціальності ,,Інформаційна, бібліотечна та архівна справаˮ; Віталій Кузнецов, студент 2 курсу спеціальності ,,Комп’ютерна інженеріяˮ; Клим Сковпін, студент 2 курсу спеціальності ,,Інженерія програмного забезпечення; за успіхи в навчанні і результати у науковій діяльності: Юлія Лигута, студентка 4 курсу спеціальності ,,Середня освіта (Математика, інформатика)ˮ; Артем Жуков, студент 4 курсу спеціальності ,,Комп’ютерна інженеріяˮ; за активну участь у громадському житті Луганської області команда переможців проекту ,,Up Shiftˮ: Владислав Тєсцов, студент 3 курсу спеціальності ,,Комп’ютерна інженеріяˮ; Максим Каркачев, студент 3 курсу спеціальності ,,Інженерія програмного забезпеченняˮ; Олександр Боженко, студент 3 курсу спеціальності ,,Інженерія програмного забезпеченняˮ; Дмитро Клопов, студент 1 курсу спеціальності ,,Інженерія програмного забезпеченняˮ; Олеся Адамович, студентка 1 курсу спеціальності ,,Середня освіта (Математика. Фізика)ˮ.

Студенти-першокурсники показали свої таланти в танцях та гуморі показавши меми та гумористичні сценки.

Від старшокурсників виступав студент 2 курсу Михайло Веремеєнко, який виконав для всіх пісню при нелегке життя студентів у гуртожитку. Також студенти показали гумористичну сценку ,,Домашнє завдання у студентській сім’їˮ.

Завершився вечір посвяти урочистим врученням студентських квитків та клятвою першокурсників.

Директорат, співробітники та студенти старших курсів НН ІФМІТ вітають першокурсників із посвятою у студенти та бажають їм цікавого та успішного студентського життя.

Навчально-науковий інститут

фізики, математики та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024