,,Традиції китайської кухніˮ
13.11.2019
На факультеті іноземних мов пройшов захід ,,Традиції китайської кухніˮ.
Викладач кафедри східних мов Олександр Подмарьов ознайомив студентів факультету іноземних мов із особливостями китайської кухні з метою поглиблення знань з культури Китаю та виховання бережливого ставлення до духовних надбань іншої країни. Викладач поділився досвідом у приготуванні китайської страви ,,红烧五花肉ˮ (,,Тушкована свиняча грудинкаˮ).
Організувавши діяльність студентів, викладач показав та поділився секретами як саме потрібно готувати страви китайської кухні. Студенти із захопленням долучилися до приготування смачних страв.
Захід пройшов організовано, завдяки згуртованості студентів та надзвичайному досвіду Олександра Подмарьова. Він зумів зацікавити та розвити інтерес до китайської кухні, створив позитивну атмосферу для кропіткої співпраці, приніс нові знання та емоції.
Факультет іноземних мов