Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

,,Алло, ми шукаємо талантиˮ

У НН ІІМВСПН відбувся традиційний захід ,,Алло, ми шукаємо талантиˮ.

Однією з найбільш яскравих традицій ,,істфакуˮ є проведення конкурсу-концерту ,,Алло, ми шукаємо талантиˮ. У межах заходу першокурсники демонструють свої артистичні здібності. Після тривалої й напруженої підготовки студенти показали глядачам свої концертні номери та подарували присутнім дружню атмосферу святковості та єдності.

Оцінювали виступи учасників поважне журі, до складу якого увійшли Леонід Ваховський, Антон Бадер, Ігор Журба та Софія Недбайло. Протягом усього заходу вони уважно слідкували за кожним номером та об’єктивно оцінювали творчість студентів.

Першокурсники поділились на команди, відповідно до спеціальностей, на яких вони навчаються: СО ,,Історіяˮ, ,,Міжнародні відносиниˮ, ,,Політологіяˮ, ,,Соціальна роботаˮ та ,,Соціологіяˮ. Кожна з них презентувала себе яскравими, творчими виступами. З любов’ю та іронією студенти акцентували увагу на вічних проблемах, що турбують молодь, ілюстрували сучасне життя та вражали присутніх творчим хистом.

Доки зал очікував на результати, пісенними композиціями вражали ,,голосиˮ ЛНУ імені Тараса Шевченка – Вікторія Лисенко та Валерія Суріна, а хореографічним виступом – творчий колектив ,,Inspirationˮ.

Найбільш хвилюючою частиною заходу стало нагородження команд. Перше місце посіли студенти спеціальності ,,Політологіяˮ, друге місце – СО ,,Історіяˮ та ,,Соціологіяˮ, трете – ,,Соціальна роботаˮ та ,,Міжнародні відносиниˮ.

Усі команди отримали солодкі подарунки від профспілкової організації ЛНУ імені Тараса Шевченка. За сталою традицією наприкінці заходу присутні усією дружньою ,,істфаківськоюˮ родиною виконали гімн інституту.

НН ІІМВСПН

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024