Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання Молодіжного бізнес-клубу

1 листопада у навчально-науковому інституті економіки та бізнесу відбулося перше організаційне засідання Молодіжного бізнес-клубу.

Молодіжний бізнес-клуб – це об’єднання студентської молоді інституту економіки та бізнесу.  Клуб було створено з метою розвитку ділових навичок та підприємницьких компетенцій студентів, а також навичок організації та ведення власного бізнесу. Важливим напрямом роботи клубу є консультування студентської молоді з питань працевлаштування.

На перше організаційне засідання Молодіжного бізнес-клубу завітали почесні гості, серед яких Сергій Савченко, Володимир Мороз, Олександр Савченко, а також представники Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив і соціальних досліджень.

Ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко привітав усіх присутніх, побажав плідної роботи та діяльності. Голова первинної профспілкової організації Володимир Мороз також побажав студентам наснаги та пообіцяв і надалі підтримувати молодіжні ініціативи. Звернулася до студентів й асистент кафедри менеджменту Марія Матушкіна, яка акцентувала увагу на важливій ролі проектного менеджменту у формуванні компетентностей студентської молоді.

На засіданні виступила голова Молодіжного бізнес-клубу Валерія Ткаченко, яка розказала про його мету та основні напрями діяльності.

Продовженням заходу став тренінг з проектного менеджменту, який провела Галина Посвалюк, в.о. директора ОКУ ,,Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив і соціальних дослідженьˮ. Студенти навчились працювати в команді, правильно формулювати мету та завдання своєї діяльності, а також виконувати різноманітні завдання. Під час кава-пауз студенти відпочивали, а Анатолій Воронін вражав усіх.

Робота Молодіжного бізнес-клубу тільки починається. Але подібні заходи сприяють підвищенню фінансової грамотності студентів та розширенню їх світогляду.

За інформацією НН ІЕБ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024