Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Козацькі розваги

У НН ІФВС відбулися традиційні спортивно-розважальні змагання ,,Козацькі розвагиˮ.

Традиційні спортивно-розважальні змагання ,,Козацькі розвагиˮ у цьому році мали несподіваний та приємний сюрприз: вперше на старт вийшла команда викладачів на чолі з директором інституту Юрієм Полулященком. Слід відзначити, що в усіх видах змагань команда викладачів нічим не поступилася студентам.

Особливо запеклою була боротьба в перетягуванні канату, де з упевненістю перемогла команда студентів спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ, друге місце посіла команда студентів спеціальності ,,Середня освіта. Фізична культураˮ і третє – дісталося команді викладачів НН ІФВС.

У командному заліку в сумі багатоборства також перемогли студенти спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ (капітан команди Ігнатьєв Денис), які отримали від директорату солодкий приз та грамоти.

В окремих видах спорту переможцями стали: ривок гирі – Рибін Олександр (1 курс, спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ), підтягування на перекладині – Семенов Владислав (3 курс, спеціальність ,,Середня освіта. Фізична культураˮ), штрафні кидки (баскетбол) – Кондратенко Віталій (4 курс, спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ), метання тенісного м’яча в ціль – Ігнатьєв Денис (1 курс, спеціальності ,,Фізична культура і спорт. Спортˮ), підскакування зі скакалкою – Литвинов Микола (3 курс, спеціальність ,,Середня освіта. Фізична культураˮ). Усіх переможців було нагороджено грамотами інституту.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів, а  усім учасникам дякуємо за видовищне дійство, яке пройшло за підтримки глядачів, що бурними оплесками підтримували кожного учасника змагань.

Навчально-науковий інститут
фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024