Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Півфінал Ліги Сміхи в ЛНУ

17 жовтня в ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулася ½ фіналу Ліги Сміху.

Після першої гри Ліги Сміху до півфіналу дійшли 4 команди, які мали можливість поборотися за путівку до фіналу ігор першого сезону. Команди разом зі своїми тренерами готувалися під гаслом ,,Вміння перемагати”, що узагальнює теми їх виступів.

Команди були схвильовані, але не розгублені. Їм сильно допомагала підтримка однокурсників та викладачів їх підрозділу. Різнокольорові плакати, повітряні кульки, прапори факультетів майоріли над головами глядачів і, звісно, додавали запалу команам.

Спільна пісня на початку гри об’єднала усіх учасників і з перших хвилин підняла настрій журі та глядачам.

До складу журі входили голова первинної профспілкової організації ЛНУ Володимир Мороз, Олександр Сергієнко, Світлана Безбородих та Марія Починкова.

Першими виступала команда факультету української філології та соціальних комунікацій ,,Площа Гоголя 1” з  тренером Олександром Савченко. Хлопці та дівчата змогли чудово обіграти ситуацію як Альберт Ейнштейн шукав своє призначення в сучасному світі. Безліч жартів та мініатюр, яскраві та креативні костюми викликали сміх у глядачів з перших секунд виступу.

Наступними після філологів виступала команда НН ІЕБ ,,Бабушкін сєрвант”. Як і в минулій грі тренером у них був Володимир Мороз. Їх виступ має не тільки розважальний, а й розвиваючий характер, бо задачею їх виступу було розповісти як саме Піфагор відкрив свою славетну теорему. Сучасна інтерпретація цієї історії дуже зацікавила глядачів, тому вони відповіли акторам гучними оплесками.

Команда факультету природничих наук ,,П’ятий поверх – вище тільки зірки” та тренер Світлана Безбородих обігравали таку видатну постать як Христофор Колумб. Неперевершена акторська гра та неочікувані перевтілення підкорили глядацькі серця вже з першої мініатюри.

Останніми виступала команда НН ІІМВСПН ,,А шо, why not?” разом з Володимиром Морозом. Вони цікаво та сучасно обіграли ситуації пов’язані з давньогрецьким мислителем Архімедом.

Першою командою, яка пройшла до фіналу стала ,,Площа Гоголя 1”. Після виступу усіх колективів журі не могли прийняти одностайне рішення, тому командам довелося грати в зворотну розминку. Другою командою, яка пройшла до фіналу стала команда НН ІІМВСПН ,,А шо, why not?”.

І на цьому все не закінчилося, бо справедливе журі зробило подарунок ще для однієї команди, яка стала фіналістом. В ході довгої та насиченої зворотної розминки команда ,,П’ятий поверх – вище тільки зірки”  зібралася з силами й виборола перемогу у команди ,,Бабушкін сєрвант”.

Це був дуже жвавий, емоційний та веселий півфінал першого сезону ,,Ліги Сміху”. Бажаємо натхнення, оптимізму та креативу нашим командам для фіналу, який відбудеться у грудні.

Пресс-центр

ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024