Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання ректорату

Сьогодні в університеті відбулося планове засідання ректорату.

На порядку денному було розглянуто питання про роботу АГЧ та готовність університету до осінньо-зимового періоду.

Заслухавши й обговоривши доповідь проректора з адміністративно-господарської роботи Д. Ю. Ковальова, ректорат відзначив, що в університеті проводиться значна робота з підготовки університету до роботи в осінньо-зимовий період 2019 – 2020 навчального року.

Згідно з планом у цьому році було виконано роботи з благоустрою території та її освітлення в нічний час; в аудиторіях і кімнатах гуртожитків було зроблено поточний ремонт; навчальні аудиторії, кабінети, допоміжні приміщення, житлові кімнати гуртожитків укомплектовано меблями у необхідній кількості; виконано перевірку димових та вентиляційних каналів, автоматичних сигналізаторів газу; проведено ревізію і ремонт газових та електричних плит; виконано ямковий ремонт асфальтового покриття на території університету; розроблено проектну документацію та виконано монтажні роботи щодо реконструкції вузлів обліку газу з модемом для будівель гуртожитку викладачів і навчального корпусу № 6.

До кінця року, завдяки участі університету у секторальній підтримці ЄС та надходженню коштів, буде реалізовано такі проекти, як університетська телестудія та лабораторія-студія для студентів. До складу цієї програми входять, окрім придбання обладнання, ремонти приміщень.

Серед різного було розглянуто робочі питання щодо розробки внутрішньоуніверситетських положень про підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, про внутрішню систему забезпечення якості освіти та ін.

Ірина Бахмет,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024