Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

НН ІЕБ – переможець університету з футзалу!

Слідом за чоловічою першістю свою першість провели і жіночі команди.

Майстерність команд дещо поступалися грі чоловічих команд, але емоції та азарт наших футзалісток нівелювали цей недолік. Фаворитами першості вважалися збірні команди інститутів економіки і бізнесу, педагогіки і психології і команди коледжу ЛНУ та Старобільського гуманітарно-педагогічного коледжу. І вони своєю грою довели, що варті боротися за найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

Спочатку вони вдало зіграли у своїх групах. В групі «А» з першого місця до фінальних ігор вийшли команди «ІЕБ» та «ІПП-1», які здолали своїх соперниць з НН ІТОТТ та РЦПО. В групі «Б» певна несподіванка була для КЛНУ, які граючи з дівчатами другої збірної ІПП поступилися з рахунком 1:0 і не потрапили до фінальної четвірки. А «педагоги» здобули ще одну перемогу над «істориками» з рахунком 2:0 і, зігравши в нічию з одним із фаворитів СГПК 1:1, вийшли до фіналу з першого місця. Другою командою стала збірна СГПК.

Фінальні ігри проходили в напруженій боротьбі та в основному часі переможця не було визначено. В трьох матчах переможець визначався після пробиття серії шестиметрових ударів. Так «ІЕБ» домігся перемоги над СГПК з рахунком 2:1. ІПП-1 над ІПП-2 – 2:0, СГПК над ІПП-2 – рахунок 2:1. Ця перемога вивела СГПК на третє місце.

В заключному матчі зустрілися команди групи «А» – «економісти» та «педагоги», які в групі розійшлися мирно з рахунком 0:0. Фінальний матч завершився мінімальною перевагою «економістів». Красивий переможний гол забила Аліна Олійник.

Кращим бомбардиром з 6 голами стала Ірина Плясуля (НН ІЕБ), а кращим гравцем визнано Аліну Комісаренко (СГПК).

Під час закриття першості теплі вітальні слова учасниці почули від проректора з науково-педагогічної роботи Олександра Бабічева. А деканати та директорати нагородили свої команди. Цього разу це зробили директор НН ІЕБ Валерій Хмель, директор НН ІПП Олена Караман та заступник директора СГПК Ярослава Мацнєва.

За інформацією
голови спортивного клубу Петра Ярошенка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024