Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Шановні викладачі, освітяни, колеги!

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Праця педагога – це вічний неспокій, пошук істини, муки творчості і радість перемог, емоційні підйоми та гіркі розчарування. Це не просто професія, це спосіб життя!

На освітян покладено надзвичайно відповідальне й почесне завдання – навчання і виховання молодого покоління, формування нової генерації громадян. Саме вони передають молоді свої знання і навички, духовні цінності та національні традиції, свою енергію до творення й розбудови незалежної української держави.

У цей святковий день хочемо привітати всіх науково-педагогічних працівників університету, наших шанованих колег із коледжів, відокремлених підрозділів, регіонального центру професійної освіти, що входять до складу нашого закладу вищої освіти. Ви пройшли велику життєву та професійну школу, накопичили величезний досвід на педагогічній ниві, присвятили своє життя нелегкій, подвижницькій, соціально-значимій і по-справжньому шляхетній професії.

В час, коли наша країна переживає складні суспільно-політичні події, викладачі нашого університету виявляють активну громадянську позицію та патріотизм. Чимало з них працюють волонтерами, допомагають нашим військовим, які боронять незалежність та суверенітет України. Кожен із них робить свій посильний і такий важливий внесок у справу відновлення миру та спокою.

Висловлюємо велику вдячність усім викладачам та співробітникам університету за спільну злагоджену працю в ім’я благородної мети – виконання високої місії Вчителя: бути носієм духовності та виховувати Особистість. Бажаємо Вам міцного здоров’я на довгі роки, щастя, добробуту, творчої наснаги, процвітання та успіхів у всіх добрих починаннях!

З повагою голова вченої ради Віталій Курило
та ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024