Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота

Факультет іноземних мов розпочав профорієнтаційну роботу в м. Полтава та в Полтавській області.

З метою заохочення і формування позитивного відношення молоді до отримання вищої освіти на факультеті іноземних мов ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» були відвідані школи м. Полтави та Полтавської області: Полтавський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів імені А.С. Макаренка, Степненський навчально-виховний комплекс, Ковалівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, КЗ «Щербанівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Новоселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Войнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Малокобелячківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Новосанжарський навчально-виховний комплекс, Полтавська гімназія №13, Полтавська гімназія №17, Полтавська гімназія №33, Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 34, Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів №27, Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів №37, Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів №38 та Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів №5.

Відбулись зустрічі декану факультету іноземних мов, доктора педагогічних наук, професора Шехавцової С.О. та почесного професора університету, кандидата педагогічних наук Шпетної С.А. із керівництвом шкіл та учнями 10-11 класів. В ході профорієнтаційної роботи учні дізналися про можливість отримати вищу освіту за спеціальностями: англійська, німецька, французька, іспанська, китайська, японська,  турецька мови та навчатися на місцях за державним замовленням. Факультет іноземних мов для учнів 10-11 класів запропонував можливість підготовки до успішного складання ЗНО з англійської мови у 2020 році.

Учнів було професійно проінформовано про напрями підготовки та спеціальності, за якими здійснюється підготовка на факультеті іноземних мов, що розташований у місті Полтава, здійснено ознайомлення школярів та вчителів із правилами прийому до ЛНУ імені Тараса Шевченка та нормативно-організаційною документацією, що регулює проведення вступної кампанії у 2020 році. Викладачі розповіли про організацію наукової діяльності та навчального процесу в ЛНУ імені Тараса Шевченка, умовах проживання та дозвілля.

По інформації,
факультету іноземних мов.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024