Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День міста Полтава

Студенти факультету іноземних мов долучились до святкування Дня міста Полтава, яка віддавна вважається духовним і культурним містом України.

23 вересня Полтава відзначає 1120-ту річницю. Студенти факультету до дня міста прийняли участь  у встановленні рекорду України із створення найбільшого вінка-оберега. Довжина вінка становить 1120 метрів – по метру на кожен рік життя Полтаві. Полтава згуртувала творчих студентів факультету іноземних мов навколо історичної дати та ініціювала у створенні вінка-рекордсмена. 

Вплітаючи у вінок гілля клену, дубу, вільхи, верби і горобини, студенти вклали частинку своїх позитивних думок у найбільший оберег за всю історію міста Полтава. Крім дерев, які здавна вважали природними оберегами, студенти принесли осінні квіти і вплели їх у загальний оберег.

Загалом плетіння найбільшого вінка стало наймасовішим флешмобом в історії Полтави, в яком активні студенти факультету іноземних мов прийняли участь.

Факультет іноземних мов бажає кожному із нас залишатися патріотами свого міста, зберігати і примножувати красу і культурне забарвлення своєї неньки України.

За інформацією факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024