Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Організаційні збори студентів-іноземців

На факультеті іноземних мов відбулися щорічні організаційні збори студентів-іноземців.

На факультеті іноземних мов відбулися щорічні збори для студентів-іноземців І-ІV курсів спеціальностей 014. Середня освіта. Мова і література (російська, англійська) та 014. Середня освіта. Мова і література (англійська).

На зборах виступили декан факультету – Шехавцова С.О., завідувач кафедри романо-германської філології – Биндас О.М., заступник декана по роботі з іноземними студентами – Шкарлет В.О., почесний професор кафедри світової літератури та російського мовознавства – Шпетна С.А., професок кафедри  світової літератури та російського мовознавства – Ленська С.В.

Було обговорено низку питань стосовно організації навчально-виховного процесу, участі у соціально-гуманітарній роботі факультету, правила поведінки, техніку безпеки та проживання в гуртожитку, а також загальну інформацію щодо оформлення документації для іноземних громадян. Серед ключових проблем було зазначено проблему організації та особливості проходження педагогічної (виробничої) практики в закладах середньої освіти.

Такі збори зі студентами-іноземцями стали традиційними на факультеті іноземних мов, оскільки такі заходи сприяють покращенню освітньо-виховної діяльності на факультеті.

За інформацією ФІМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024