Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вибори студентського самоврядування

У навчально-науковому інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук відбулись вибори студентського самоврядування.

Самоврядування у вищий школі є одним з найважливіших компонентів студентської самоорганізації та залучання майбутніх спеціалістів до суспільного життя. Студентське самоврядування НН ІІМВСПН, з одного боку, інтегроване до загальноуніверситетських самоврядних структур, а з іншого, має свої особливості, що обумовлені неповторною атмосферою та культурою інституту. Так, в інституті функціонує «СКІФ», що є конгресом зі своїм президентом та секторами по різних напрямках.

На виборах «СКІФу», що відбулись на цьому тижні, президентом було обрано Софію Недбайло, яка своєю основною метою визначила необхідність відродити і посилити волонтерські акції на базі інституту. Також істфаківці визначились з віце-президентом – на цю посаду було обрано Дашу Черевату, попереднього президента конгресу. Головою студентської ради гуртожитку став Роман Бордюг, а профоргом – Євгенія Крикун, яку було переобрано на другий термін.

Під час зборів були сформовані сектори з науки, інформації, побуту, а також культурно-ініціативний та спортивний. Як наслідок, практично кожен студент отримав можливість знайти себе в сфері, яка йому до вподоби.

За інформацією НН ІІМВСПН

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024