Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вступні іспити до магістратури

На факультеті іноземних мов 27 липня почалися вступні іспити до магістратури у м. Полтава та м. Старобільськ.

У цьому році набір було об’явлено на наступні спеціальності: 035 Філологія (переклад включно). Мова і література (англійська, німецька, французька, китайська, російська), 035 Філологія. Переклад (англійська), 014 Середня освіта. Мова і література (англійська, німецька, французька, китайська, російська).

Перехресна магістратура вдало застосовується в європейській освітній практиці. Сутність «перехресного вступу» полягає в тому, що студенти з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст чи магістр можуть вступати до навчальних закладів за будь-яким напрямом підготовки, навіть якщо він є відмінним від напряму, за яким вони вже здобули освіту.  

Перевагами вступу до магістратури є можливість дистанційної форми навчання, диплом магістра є кваліфікаційним документом для здобуття вченого звання, рівень володіння іноземною мовою – не нижче B2, наявність денної та заочної форм навчання.

УВАГА! Вступити на перераховані спеціальності до магістратури та подати усі необхідні документи Ви маєте можливість до 18 години 02 вересня 2019 року. Ми чекаємо на Вас і бажаємо успіхів!

За інформацією факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024