Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

5 років разом

19 липня Луганський національний університет імені Тараса Шевченка святкував п’ятиріччя з моменту переїзду до Старобільська.

Студенти та викладачі влаштували жителям міста справжню феєрію, яка розпочалась з показового виступу богатирів. Вони показали декілька вправ з різним знаряддям та надали можливість добровольцям випробувати свої сили.

Майже одразу з богатирями розпочали свої змагання і дітки глядачів. Студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка створили активну розважальну програму для дітей молодшого віку. Всі маленькі учасники змагань отримали подарунки, які люб’язно надав Народний депутат України Віталій Курило. Після активних ігор всіх учасників змагань та жителів міста було запрошено спробувати справжній козацький куліш.

Святкування продовжилося гала-концертом від студентів та викладачів університету. Вони виконували не тільки хіти сучасної музики, а й пісні про кохання та щасливе майбутнє. Драйвові мотиви і запальні танці змусили глядачів підспівувати та танцювати.

Справжньою перлиною святкування став виступ випускника ЛНУ імені Тараса Шевченка, учасника фестивалю «Слов’янський базар -2019», переможця «Х-фактора» Дмитра Бабака. Публіка радо прийняла гостя та співала пісні разом із Дмитром. А на останок співак виконав одну з найвідоміших пісень Володимира Висоцького «Коні вибагливі».

А завершальним етапом святкування став виступ відомих на Старобільщині та Україні в цілому рок-гурту «Конец июля». Живий звук, який наче проходить крізь тебе та купа яскравих емоцій з перших хвилин вразила слухачів.

Ми дякуємо всім, хто знайшов час відвідати наш концерт, та запрошуємо всіх на навчання!

Сергій Теряєв,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024