Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Підсумкова атестація в ННІФВС

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту закінчилася підсумкова атестація на денній та заочній формах навчання.

Підсумкова атестація пройшла зі спеціальностей «Середня освіта. (Фізична культура)», «Фізична культура і спорт. Спорт», «Фізичне виховання» і «Спорт».

За результатами атестації на денній формі навчання спеціальність «Фізичне виховання» оцінку «відмінно» отримали 7 випускників, «добре» – 14, «задовільно» – 3. Найбільш досконалими були відповіді Любові Новікової, Любові Журби, Наталії Гринюк. Диплом бакалавра з «відзнакою» отримує Олена Зінова.

На спеціальності «Середня освіта. (Фізична культура)» оцінку «відмінно» отримала Катерина Єфремова, «добре» – 1 студент, «задовільно» – 3 студенти.

На заочній формі навчання за спеціальністю «Фізичне виховання» оцінку «відмінно» отримала Тетяна Бутко, «добре» – 10 студентів, «задовільно» – 3.

На спеціальності «Середня освіта. (Фізична культура)» оцінки «добре» отримали 9 випускників, «задовільно» – 2.

За результатами підсумкової атестації спеціальностей «Спорт» та «Фізична культура і спорт. Спорт» іспит складали 27 студентів. З них на оцінку відмінно склали 7 студентів: Тетяна Коптєва, Дмитро Гурульов, Ігор Дмітрієв за спеціальністю «Фізична культура і спорт. Спорт» зі скороченим терміном навчання; Ярослав Оніщенко, Владислав Калюжний за спеціальністю «Спорт» денної форми навчання; Микита Назаренко, Ірина Ніколаєва за спеціальністю «Фізична культура і спорт. Спорт» зі скороченим терміном навчання заочної форми навчання. Оцінку «добре» отримали 18 студентів, «задовільно» – 2.

Вітаємо наших випускників з успішним складання іспитів. Бажаємо подальших успіхів у житті та ніколи не зупинятися на досягнутому.

Наступні іспити відбудуться в період з 11 по 14 червня 2019 року за спеціальностями: «Здоров’я людини», «Фізична реабілітація», «Середня освіта. Здоров’я людини», «Фізична терапія, ерготерапія».

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024