Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чемпіонат України з важкої атлетики

У  м. Чорноморськ Одеської області відбувся чемпіонат України серед молоді до 23 років та Всеукраїнський відкритий турнір пам’яті заслуженого майстра спорту Я. Куценка з важкої атлетики.

Студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту у складі збірної команди Луганської області взяли участь у цих змаганнях і в загальнокомандному заліку здобули бронзові медалі, поступившись командам Львівської та Донецької областям.

В особистому заліку серед дівчат у ваговій категорії 45 кг I місце за сумою двоборства 106 кг (46+60) отримала Леванзова Надія, студентка 1курсу спеціальності «Фізична культура і спорт. Спорт».

Серед чоловіків у ваговій категорії  73кг. I місце за сумою двоборства 300 кг (134+166) завоював Шкурський Олексій, студент 2 курсу спеціальності «Фізична культура і спорт. Спорт». Також він встановив рекорд України у віковій категорії до 20 років.

Срібну медаль у цій категорії отримав Сергєєв Віталій, студент 2 курсу спеціальності «Фізична культура і спорт. Спорт» за сумою двоборства 282 кг (131+151).

Підготували переможців та призерів Чемпіонату України тренери Селіванова Марічка та Селіванов Костянтин.

Вітаємо спортсменів та тренерів з успішним виступом та бажаємо подальших спортивних досягнень.

 

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024