Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота

Співробітники ЛНУ імені Тараса Шевченка здійснили профорієнтаційну роботу у Донецькій області.

Вибір професії – одне з найважливіших питань сьогодення. Його вирішення об’єднує на лише батьків та педагогів загальноосвітніх шкіл, а й представників вищих навчальних закладів. Набуває все більшого значення профорієнтація школярів, допомога у виборі фаху за покликанням та з урахуванням потреб ринку праці.

Так, 17 травня на виконання комплексу рекламно-профорієнтаційних заходів щодо залучення абітурієнтів до навчання в ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» на 2018-2019 рік у рамках програми підтримки позитивного іміджу освітнього закладу, співробітники відділу маркетингу разом з викладачами структурних підрозділів здійснили виїзд до міста Бахмут, Донецької області.

Цього дня були відвідані загальноосвітні школи, вищі навчальні заклади I-II рівня акредитації та професійно-технічні навчальні заклади Донецької області. Серед яких загальноосвітні школи: Бахмутська ЗОШ I-III ст. №5, ЗОШ I-III ст. №12, ЗОШ I-III ст. №10, ЗОШ I-III ст. №24, ЗОШ I-III ст. № 18, а також Бахмутський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа I-III ст. №11». Коледжі: Бахмутський коледж мистецтв імені Івана Карабиця, Бахмутський педагогічний коледж, Бахмутський медичний коледж, Артемівський коледж транспортної інфраструктури, а також Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. Сергія Бубки та Бахмутський цент професійно-технічної освіти.

Під час зустрічі викладачі представили свої структурні підрозділи, ознайомили учнів із наявними в нашому закладі освіти спеціальностями, розповіли про особливості цьогорічної вступної кампанії, переваги навчання у нашому університеті. Розповіли також і про досягнення, традиції та визнання нашого університету не лише в Україні, а й за її межами.

Зустріч з випускниками шкіл відбулася жваво та енергійно. Дискутували та тему проживання, кількості бюджетних місць. На усі поставлені питання співробітники університету надали ґрунтовні відповіді та пояснення, а також побажали успішно скласти ЗНО та зробити правильний вибір!

Сергій Теряєв,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024