Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чемпіони серед нас

Студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту взяли участь у Чемпіонаті області з легкої атлетики.

На базі Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» м. Кремінна, відбувся Чемпіонат області з легкої атлетики, в якому студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту брали активну участь, як учасники змагань, так і в якості помічників суддівських бригад з різних видів легкої атлетики.

За результатами змагань дві золоті медалі здобув Княгницький Артем (2 курс, спеціальності “Середня освіта. Фізична культура”) з бігу на дистанціях 1500м та 3000м.

Серед жінок золоту медаль на дистанції 3000м та срібну на дистанції 1500 м здобула Жигайлова Юлія (3 курс, спеціальність Фізична культура і спорт).

Рижкова Валерія (4 курс, спеціальність Здоров’я людини) – здобула дві бронзові медалі з бігу на 1500м та 3000м.

Але особлива увага була направлена на сектор для метання, де найбільшу кількість золотих медалей, аж 4, завоював Боярчук Іван (студент першого курсу спеціальності “Середня освіта. Фізична культура”):

  • неперевершений був у метанні спису 35,19 м – I місце;
  • у метанні диску – 31,95 м – I місце;
  • у метанні молота – 32,10 м – I місце;
  • та у штовханні ядра – 9,63 м – I місце.

У молодшій віковій категорії переможцем у метанні спису був Самарін Богдан (1 курс, Фізична культура і спорт), який метнув спис на 39,30 м і отримав золоту медаль чемпіонату.

Усі чемпіони та призери змагань тренуються у групі спортивно-педагогічного вдосконалення старшого викладача кафедри спортивних дисциплін – Полулященко Тетяни Леонідівни.

Вітаємо наших студентів і бажаємо вдалих виступів на Чемпіонаті України!

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024