Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Державна підсумкова атестація

У  навчально-науковому інституті економіки та бізнесу стартувала державна підсумкова атестація.

14 травня у навчально-науковому інституті економіки та бізнесу ЛНУ імені Тараса Шевченка розпочалася державна підсумкова атестація студентів 4 курсів денної та заочної форм навчання.

Так, в перший день фахові іспити складали студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Фінанси та кредит. Державні фінанси». Достатню кваліфікацію випускників та набуті професійні компетентності відзначили голова атестаційної комісії Марта Юріївна Манухіна ‒ доцент кафедри обліку і оподаткування Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля, кандидат економічних наук та члени екзаменаційної комісії.

15 травня комплексні державні іспити склали випускники спеціальності «Економіка». Головою атестаційної комісії був доктор економічних наук, доцент, професор кафедри управління персоналом та економіки праці, інституту підготовки  кадрів Державної служби занятості України Надрага Василь Іванович. Під час відповідей на екзаменаційні запитання бакалаври запропонували досить багато цікавих рішень та розкрили ряд питань, які ставить перед ними саме життя.

Сьогодні успішно було проведено екзаменаційні іспити та захисти бакалаврських робіт спеціальностей «Економіка», «Менеджмент. Менеджмент і адміністрування», «Маркетинг на ринку товарів та послуг», «Маркетинг».

Під час захисту бакалаврських робіт спеціальності «Менеджмент. Менеджмент виробничих та комерційних підприємств» голова комісії Ольга Юріївна       Чорна  – доцент кафедри  менеджменту та маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління СНУ ім. В.І., кандидат економічних наук, вислухала і змістовні виступи студентів-іноземців.

А Василь Надрага зазначив: «Ці випускники знають, як теоретичну, так і практичну складову. Більше того, значна кількість студентів у своїй практичній діяльності вже використовують ті знання, котрі отримують в інституті і це дає ефективну економічну діяльність тим суб’єктам господарювання в яких вони працюють».

Отже, після вдалого складання іспитів та захисту робіт наші випускники незабаром отримають диплом, який дасть можливість працевлаштування на посади за спеціальностями, які так потрібні нашій державі!

Всім новоспеченим бакалаврам, для яких розпочинається нова сторінка їхнього по справжньому дорослого життя, бажаємо широкої і світлої дороги в житті, наполегливості в досягненні поставленої мети, успіхів сьогодні і завжди.

За інформацією НН ІЕБ

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024