Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Завідувач ТВіПО взяв участь у семінарі

24 квітня у Лисичанському педагогічному коледжі відбувся регіональний науково-практичний семінар «Компетентнісний підхід до формування сучасного фахівця технологічної освіти».

У роботі семінару взяли участь викладачі коледжу, студенти, вчителі трудового навчання. За допомогою інформаційних технологій були представлені оффлайн-виступи представників Красноградського коледжу «ХГПА» і Донбаського державного педагогічного університету.

У роботі семінару взяв участь і завідувач кафедри технологій виробництва і професійної освіти ЛНУ ім. Тараса Шевченка Бурдун Віктор Васильович. Він розповів учасникам семінару про проблему наступності в контексті неперервної системи підготовки майбутніх фахівців технологічної освіти, про розробку Стандарту вищої освіти спеціальності «Середня освіта. Трудове навчання та технології», та що він входить до складу навчально-методичної комісії з розробки цього Стандарту. Також він розповів про особливості проведення IV етапу цьогорічної олімпіади з трудового навчання, яка проходила у місті Чернівці, де він був головою журі.

Робота семінару була дуже плідною. Викладачі коледжу, вчителі шкіл, студенти підготували досить ґрунтовні та цікаві доповіді. Наприкінці семінару усі учасники семінару відвідали етно-куточок, створений руками студентів Лисичанського педагогічного коледжу.

Учасники семінару залишились задоволені плідною працею у стінах Лисичанського педагогічного коледжу.

Підсумовуючи роботу семінару Бурдун В.В. подякував директору коледжу Міненко Галині Миколаївні за запрошення, відзначив високий рівень організації і якісні доповіді учасників семінару, привітав учасників заходу з плідною працею.

За інформацією НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024