Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Настільний теніс у «Фестивалі спорту»

Настільний теніс дебютував у програмі «Фестивалі спорту»

23 квітня Збірні Лисичанського педколеджу, університету та коледжів і РПЦО, що базуються в Старобільську розіграли пам’ятний кубок ректорату.

У черговий раз команда інституту фізвиховання і спорту не з’явилася на змагання. Що таке «Фестиваль спорту» в нашому університеті? В ньому беруть участь студенти-спортсмени, що ввійшли до своїх збірних команд за підсумками виступів в змаганнях протягом навчального року. Це ще своєрідний огляд спортивно-масової роботи серед студентської молоді в навчальних структурних підрозділах, що проводять викладачі. І бажано в цих стартах брати участь.

Змагання з настільного тенісу були командними, склад команди – 2 юнаки і 2 дівчини. Всі ігри пройшли в цікавій напруженій боротьбі. Для визначення переможця матчу збірної університету проти коледжів та РЦПО було зіграно п’ять мікропоєдинків і результат визначили грою змішаних пар за університет Богдан Вялий – Ірина Плясуля проти Олександра Крохмальова –Альони Стукачової. Першу партію виграють коледжани та РЦПО 11:6. В другій університет переграє з рахунком 11:5. В вирішальній третій знову сильніший дует Валий – Плясуля 11:9. І перемога в матчі 3:2, здобувши 1 очко.

В другому поєдинку збірна університету нічого не змогла протиставити Лисичанському педколеджу і програли з рахунком 3:0 і це 0 очок, а в Лисичан 3 очки.

Вирішальним матчем для турнірної таблиці став між Лисичанським ПК та Старобільськими коледжами і РЦПО. Знову все вирішується у грі змішаних пар. Олександр Крохмальов – Альона Стукачова проти лисичан Дмитра Юркова – Удовенко Анастасії. В цьому протистоянні все вирішилося з двох партій, які перемогли лисичани 11:5 та 11:7. І здобувши дві перемоги вони стали переможцями, на другому місці з двома очками зб. коледжів та РЦПО і третім з одним очком фінішувала збірна університету.

Голова спортивного клубу

Петро Ярошенко

 

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024