Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Фестиваль спорту»

23 квітня жіночі збірні команди університету, коледжів та РЦПО і Лисичанський педколедж визначали переможця з волейболу за програмою «Фестиваль спорту».

На жаль, в черговий раз на змагання не з’явилась команда НН ІФВС з Кремінної.

Досить впевнено змагання провели дівчата збірної університету в складі Тетяни Кулинченко та Поліни Бур’ян (ФПН), Ірини Плясулі та Дарини Задорожної (НН ІЕБ), Єлизавети Лященко( НН ІТОТТ) та Юлії бондар (НН ІІМВСПН). Дівчата жодних шансів не дали своїм суперникам. У першому матчі вони переграли збірну коледжів та РЦПО з рахунком 2:0 по партіях 25:8 та 25:14. У другому матчі також переконлива перемога з рахунком 2:0 : 25:4 ­ перша партія та 25:6 ­ друга. І це перше місце.

За друге місце була гостра боротьба. Лисичанський педколедж здобув перемогу у напруженому протистоянні. Перша партія за лисичанами з рахунком 25:19. Друга партія тримала в напрузі як гравців, так і вболівальників. Ініціативою володіла то одна, то інша команда, і лише наприкінці поталанило більше Лисичанському педколеджу, здобувши перемогу з рахунком 26:24. І перемога в матчі з рахунком 2:0, а цей результат виводить їх на друге місце. Кращем гравцем турніру визнано Поліну Бур’ян.

Голова спортивного клубу,
П.В. Ярошенко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024