Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Успішне складання державних іспитів в ІКМ

Випускники спеціальностей «Музичне мистецтво» та «Музичне мистецтво (художня культура)» ІКМ з успіхом склали державні іспити

Нещодавно в Інституті культури і мистецтв ЛНУ імені Тараса Шевченка завершилися державні іспити, які склали понад 80 студентів випускних курсів – бакалаврів, спеціалістів і магістрів за спеціальностями «Музичне мистецтво» та «Музичне мистецтво (художня культура)». Випускники достатньо успішно підтвердили накопичений за роки навчання високий рівень знань і умінь, продемонстрували свої здібності як музиканти-виконавці та педагоги. Про це свідчать схвальні відгуки Голови державної екзаменаційної комісії – відомого українського музиканта і педагога, заслуженого артиста України, кандидата мистецтвознавства, доцента факультету мистецтв Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Володимира Гранлісовича Дорохіна, який високо оцінив загальний рівень навчання музикантів у нашому університеті й особливо відмітив високу ступіть майстерності окремих випускників.

Переважна частина екзаменів проводилася у формі концертних виступів, в яких молоді музиканти-інструменталісти, вокалісти, хорові й оркестрові диригенти представляли музичну програму з творів різних стилів і жанрів. Особливо яскравим видався останній екзамен, на якому свою виконавську майстерність демонстрували випускники нашого університету спеціальності «Естрадний вокал». Цей іспит дійсно перетворився на справжній концерт молодих зірок естрадного мистецтва Олександра Ейсмонта та переможця 5 сезону Всеукраїнського теле-шоу «Х-Фактор» Дмитра Бабака.

Директорат ІКІ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024