Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Термінова реєстрація студентів

Ректорат ЛНУ імені Тараса Шевченка просить студентів, які ще не зареєструвалися як студенти університету, терміново зареєструватись.


Звертаємо вашу увагу, що в університеті завершується робота, спрямована на встановлення реального контингенту студентів. Ми з повагою ставимось до вибору кожного. Розуміємо, що складні життєві обставини змусили окрему частину майбутніх фахівців перевестись в інші виші, частину – взагалі покинути навчання. Разом з тим, частина студентів вийшла на навчання до самопроголошеного в Луганську інституту та одночасно намагається навчатись у нашому університеті задля отримання стипендії та диплома державного зразка. Наголошуємо, що створена в так званій ЛНР навчальна структура діє поза правовим полем України. Тому всі студенти, які відвідують заняття в Луганську, беруть участь у незаконній освітній діяльності.

Виходячи із зазначеного, ректорат ЛНУ імені Тараса Шевченка просить студентів, які ще не зареєструвалися як студенти університету, терміново зареєструватись. У випадку, якщо після 15 листопада ви не будете зареєстровані, це сприйматиметься як відмова від навчання в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка, і ми будемо змушені відрахувати вас та виключити із заявки на отримання диплома. З метою реєстрації слід звернутись до деканатів та директоратів за телефонами, вказаними у довіднику: http://luguniv.info/univer/vazhlyva-informatsiia/orhanizatsiia-navchannia/153-dovidnyk.

5

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024