Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чемпіонат України з гімнастики

У місті Кропивницький відбувся Чемпіонат України з гімнастики спортивної.

На змаганнях Луганщину представляли 8 спортсменів – студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту. За результатами, представники області  показали чудові результати як в командному заліку, так і в особистому.

Так, у загальнокомандному заліку представники Луганщини – команда “Луганськ-1” у складі: Робу Олексія – студента 3 курсу, спеціальності «Середня освіта. (Фізична культура)», Юденкова Євгена, Єрмакова Едуарда – студенти 4 курсу, спеціальності «Фізичне виховання», Середи Артема – студента 2 (4) курсу зі скороченим терміном навчання, спеціальності «Фізична культура і спорт. Спорт», завоювала срібну нагороду.

Представники команди “Луганськ-2” у складі: Лук’янеко Іллі – студента 2 курсу, спеціальності «Середня освіта. (Фізична культура)», Кравченка Артема, Колесника Дмитра – студенти 1 (3) курсу зі скороченим терміном навчання, спеціальності «Фізична культура і спорт. Спорт» та Сердинського Дмитра – студента 2 (4) курсу зі скороченим терміном навчання, спеціальності «Фізична культура і спорт. Спорт», стали бронзовими призерами змагань.

Відзначились гімнасти низкою нагород і у особистих змаганнях:

  • Єрмаков Едуард: срібло – у змаганнях з багатоборства; бронза – у змаганнях на брусах; срібло – вільні вправи.
  • Юденков Євген став третім у змаганнях з багатоборства; чемпіоном у вільних вправах та бронзовим призером у вправах на кільцях.
  • Робу Олексій – завоював срібло в опорному стрибку.
  • Сердинський Дмитро – посів другу сходинку у змаганнях на брусах.

Вітаємо наших чемпіонів і призерів всеукраїнських змагань, а також їх тренерів: Горіна Олександра – випускника нашого вишу, Хрустальова Андрія та Купріяненка Валерія!

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024