Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вручення дипломів магістрантам

Сьогодні в університеті відбулось урочисте вручення дипломів магістрам-випускникам 2019 року.

Найсолодша мить навчання для кожного студента – отримання документа про вищу освіту, який є символом початку нового етапу життя, зачину професійної кар’єри та надії на подальші успіхи.

Урочисту церемонію вручення дипломів розпочав ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко. Він привітав випускників із цією знаменною подією, побажав їм успішності в житті, благополуччя та творчого розвитку.

Від імені професорсько-викладацького складу випускників вітали декан факультету природничих наук Наталія Мацай і декан факультету української філології та соціальних комунікацій Тетяна Пінчук. Вони зазначають, що диплом – це підтвердження професіоналізму випускників та надії на щасливе майбутнє країни.

Зі словами щирої вдячності від імені всіх випускників до гостів звернулися випускник НН ІПП Олег Ткаченко та випускниця НН ІІМВСПН Наталія Задорожна. Вони сердечно дякували за знання та навичками, якими з ними ділилися викладачі протягом навчання. Також вони обіцяли гордо нести звання випускника ЛНУ імені Тараса Шевченка. Варто відзначити, що цього року університет вітав 1280 магістрів, з них 115 отримали дипломи з відзнакою.

Диплом – символ початку нового дорослого життя. Зараз для випускників відкриті всі двері, у них є купа можливостей для реалізації себе як професіонала своєї справи. Вітаємо всіх випускників з отриманням дипломів, бажаємо їм творчих і професійних успіхів!

Сергій Теряєв,
прес-центр ЛНУ
імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024