Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День університету в НН ІФМІТ

28 лютого студенти та викладачі НН ІФМІТ зібралися разом для святкування Дня університету.

Зустріч вели студент першого курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Андрій Коняхін та студентка другого курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Аліна Калашникова. Захід розпочався із гімну України та вітального слова директора НН ІФМІТ Г. А. Могильного.

Далі ведучі на основі мультимедіа презентації «Історія нашого університету», яку підготовили студентки 4 курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Юлія Величко та Вікторія Кононенко, ознайомили студентів та викладачів із основними моментами життя університету.

Після презентації була проведена вікторина «Історія Луганського національного університету», переможці якої отримали солодкі призи.

В ході заходу студенти НН ІФМІТ були нагороджені за активну участь в житті інституту та за навчальні досягнення. Зустріч завершилось виступом студентів другого курсу Миколи Кисельова та Володимира Олексіїнко. Директорат, співробітники та студенти НН ІФМІТ вітають всіх з Днем університету та бажають всім успіхів в науковому житті!

За інформацією НН ІФМІТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024