Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтаційна робота у НН ІФВС

Згідно Плану проведення профорієнтаційної роботи в НН ІФВС пройшла низка заходів з відвідуванням загальноосвітніх шкіл м. Кремінна та Кремінського району.

Викладачі кафедр розповідали випускникам про умови та особливості вступу, про спеціальності які можуть отримати після закінчення нашого вишу.

Особлива увага у профорієнтаційній роботі була спрямована до Луганського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту, який базується у м. Кремінна. У цьому році більше 20 спортсменів високої кваліфікації закінчують ліцей і претендують до вступу до нашого вишу. Тому з ними проведена дуже плідна робота, зорієнтована на здачу ЗНО та на підготовку до творчих конкурсів (спортивних нормативів).

Також відбулася поїздка по містам Донецької області, де відвали Лиманський медичний коледж, Костянтинівський медичний коледж, медичний коледж у м. Бахмут, випускники яких мають можливість вступити на 2 курс, спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія». Про умови вступу на цю спеціальність розповідав завідувач кафедри фізичної реабілітації та здоров’я людини – Виноградов Олег Олександрович.

Шинкарьов Сергій Іванович – доцент кафедри олімпійського та професійного спорту та Брусак Олександр Михайлович – заступник директора з соціально-гуманітарної роботи відвідали Донецьке вище училище фізичної культури і спорту імені Сергія Бубки, яке розташоване у м. Бахмут. Випускники цього навчального закладу, отримавши диплом молодшого спеціаліста, мають можливість вступити до нашого вишу на третій курс спеціальностей «Середня освіта. Фізична культура» та «Фізична культура і спорт. Спорт».

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024