Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у шоу-програмі

Студенти НН ІІМВСПН взяли участь у шоу-програмі «Кохання-зітхання, або третій зайвий».

У Старобільській дитячо-юнацькій бібліотеці провели шоу-програму «Кохання-зітхання, або третій зайвий». У залі панував весняний настрій. І не звертаючи уваги на те, що посилилися морози на кінець лютого, гарячий запал наших студентів не залишив глядачів та учасників байдужими до дійства. Хто буде зайвий? А хто з них отримає головний приз?

Студенти навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Олександра Бирько, Кирило Верещаєв, Андрій Горостович та Анжеліка Лопатка, вразили всіх своєю акторською майстерністю та вмінням знаходити нестандартні рішення в заплутаних завданнях конкурсу. Кирило вміло заплітав коси маленькій дівчинці, Андрія відзначили в інтелектуальному конкурсі, дівчата – майстрині на кухні і в танцях. Вирували флюїди кохання, віруси гарного настрою, енергія вибухала від сміху, а в повітрі відчувалось наближення весни. 

Карина Власова та Маргарита Рункевич підкорили глядачів своїм романтичним співом та грацією. У читанні віршів не було рівних Альбіні Кравченко, яка декламувала власні вірші.

Гарний настрій, веселий сміх та овації лунали впродовж дійства. Студенти продемонстрували винахідливість, розум, дружню підтримку один одного.

За інформацією НН ІІМВСПН

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024