Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Маскувальна сітка

Ще одна маскувальна сітка для військовослужбовців від студентів.

17 лютого студенти факультету природничих наук, не змінюючи своїм традиціям, передали ще одну маскувальну сіточку, сплетену власноруч військовим на передову. Приємним сюрпризом для наших захисників, сподіваємося, стануть і валентинки від студентів нашого університету, які вони зробили до Дня Святого Валентина.

Під час зустрічі з військовими ми зустрілися  з волонтерами з м. Кам’янець-Подільського. Відбулось незаплановане, але дуже приємне знайомство. Саме у неділю до нашого міста завітали волонтери з Хмельниччини Любов Савлива, Сергій Паляниченко та їх семирічна донька Софійка. Ініціатором нашого знайомства виступив волонтерський центр «Старобільські павучки» в приміщенні якого й відбулося спілкування. В теплій та дружній атмосфері подружжя з Кам’янця поділилися з волонтерами ФПН досвідом своєї роботи: з чого починалось і як тепер організовується їх допомога нашим військовим.

В свою чергу, голова студентського самоврядування факультету природничих наук Артем Гуртовий, розповів про роботу наших волонтерів та запросив нових друзів до міні-екскурсії університетом, під час якої було відвідано навчальні корпуси та приміщення в якому наші студенти виготовляють маскувальні сітки. Сергій Паляниченко поділився зі студентами деякими хитрощами щодо плетіння маскувальних сіток.

Потім волонтери разом зі своїми новими друзями вирушили до місцевого цвинтарю, де вшанували пам’ять загиблих бійців за вільну Україну.

Зустріч вийшла дуже цікавою і корисною як для студентів, так і для гостей.

За інформацією факультету природничих наук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024